ASTROLOGI – verktøy for innsikt og vekst

Alt levende har et horoskop, som settes opp ut fra fødselstidspunktet. Planetenes posisjon på stjernehimmelen i det øyeblikket nytt liv ser dagens lys, vil påvirke og være med på å forme hele livssyklusen enten det er et menneske, et dyr, et forhold, en bedrift eller starten på noe nytt.

Å få tilgang til informasjonen i et fødselshoroskop, kan være avgjørende for å kunne ta gode valg med tanke på fremtiden. Et horoskop gir innsikt i evner og talenter, den bevisste og den ubevisste (instinktive) delen av personligheten, hvilken type partner man matcher best med, hvilke yrker man passer til og hvordan det lettest skapes inntekt, for å nevne noe.

Horoskopet gir også innsikt i barndom, oppvekst og familieliv. Det som har skapt grunntonen i oss. I tillegg viser et fødselshoroskop tydelig meningen med livet. Når vi inkarnerer, har sjelen satt seg et mål for hva den vil oppnå denne gangen. Dette er ofte det stedet vi skaper trøbbel for oss selv, og hvor vi kjører livet på repeat. Her ligger det informasjon om de dype mønstrene som det kan være så vanskelig å komme ut av, fordi vi ikke er bevisst dem. Det ligger også en tydelig vei sjelen ønsker å bevege seg i retning av, og om det er noen distraksjoner som vipper oss av pinnen. Å få tak i hva dette handler om, kan bety en helt ny frihet!

SJELEHJELPENS TILNÆRMING TIL HOROSKOPET

Når jeg tolker et fødselshoroskop, begynner jeg alltid med å se på hva sjelen din har kommet for. Hvilke mønstre er det du har bestemt deg for å bryte? Hvilke situasjoner ønsker du å gi slipp på? Deretter ser jeg på hvordan du har valgt å gripe det hele an, som er resten av horoskopet. Hva har du med deg av verktøy, og hvilke utfordringer har du bestemt deg for å erfare? Om vi ikke utfordres, utvikler vi oss heller ikke nevneverdig. Ved å få tak i egen kraft, kan du bli kaptein på egen skute. Da er det du som bestemmer hvor og når du vil seile, hvilke havner du vil ankre opp i og hvem du eventuelt vil ha med om bord og for hvor lenge. Du skal eie definisjonsmakten i eget liv!

I astrologien er det verken positive eller negative tegn, planeter eller horoskop. Alt er energi, og det er opp til vår frie vilje hvordan vi forvalter energien. Fremtiden er heller ikke hugget i stein. Derimot så er det ulike områder av livet som er aktive i ulike perioder, og disse kan vi tidfeste. Vi kan f eks enkelt se når hjem og familie er på dagsorden, bytte av jobb eller karriereskifte, om det er romantikk i luften (og hva slags) eller når du kanskje trenger å trekke deg litt tilbake.

En personlig tolkning av fødselshoroskop, årshoroskop (solar return) eller oversikt over bevegelsene de neste 12 månedene koster kr 1.700,-  Dette inkluderer mitt forarbeide, samt en times møte (fortrinnsvis på telefon eller nettet) med deg i etterkant. Her går jeg gjennom horoskopet ditt, og du kan selvfølgelig både stille spørsmål underveis samt gjøre lydopptak. Du får også tilsendt horoskopkartet og en skriftlig rapport på epost. Har du et spesielt tema du vil vite mer om, så er det fint å få vite det på forhånd.

For å sette opp et horoskop trenger jeg fødselsdato, årstall, sted (by eller tettsted) samt så nøyaktig klokkeslett som mulig. Klokkeslett finner du på helsenorge.no

Ønsker du mer informasjon eller å bestille en personlig tolkning, så send en sms til +47 920 26 578, så tar jeg kontakt tilbake så snart jeg kan. Du kan også sende epost til post@sjelehjelpen.no

(Foto: iStock/rawintapin)