READING

Foto: iStock/Urupong

READING – SJEL-TIL-SJEL kommunikasjon

Vi har uttrykk som «den indre stemmen», «snakke med hjertet» og «indre visdom». Alle viser til sjelen vår. Sjelen sitter med svarene vi trenger, men det er ikke alltid like lett å få tak i dem. Ikke er vi nøytrale til oss selv heller. Derfor kan det være nyttig å få et annet blikk på oss selv.

I en reading kobler jeg meg ved hjelp av intuisjonen/klarsyn på din unike sjelsinformasjon, og formidler den til deg. Du kan få hjelp til å komme videre, nesten uansett hva du står fast i. Klarhet rundt en situasjon eller et tema, gjøre det enklere å ta gode valg. Etter timen kobler jeg meg av igjen.

Klarsynthet, ofte beskrevet som «det tredje øyet,» handler om å kunne se eller fornemme informasjon utover det som er umiddelbart tilgjengelig gjennom våre vanlige sanser. En klarsynt reading kan gi klarhet på områder som kjærlighet, karriere, familie, personlige valg og åndelig vekst.

En klarsynt reading handler sjelden om å «forutsi» en forutbestemt fremtid, men heller om å gi veiledning som kan være til hjelp på veien videre. Fremtiden betraktes ofte som flytende og påvirkes av våre valg, tanker og handlinger. Jeg kan hjelpe med å identifisere blokkerte energier, ubevisste mønstre eller potensielle hindringer som kan komme på din vei, samt få frem hvilke muligheter som ligger der. Dette kan gi styrke til å ta valg som resonnerer med dine sanne ønsker og behov.

Jeg tar aldri valg for noen, og jeg dømmer heller ikke.

Under en klarsynt reading er det viktig å ha et åpent sinn og være klar over at ikke all informasjon nødvendigvis gir mening med én gang. Noen ganger blir budskapene mer forståelige over tid, når man ser hvordan de passer inn i ens liv. En god klarsynt reading kan gi ny innsikt og inspirasjon, samtidig som den skaper rom for refleksjon og selvforståelse. For mange gir dette en opplevelse av indre ro og klarhet, og man får et nytt perspektiv på sine utfordringer og mål.

En reading kan være nyttig i mange situasjoner – enten man søker å forstå en vanskelig situasjon, få råd om neste steg, eller ønsker å få kontakt med avdøde. Uansett formål kan en klarsynt reading gi dyptgående, ofte overraskende innsikter og bidra til økt bevissthet og personlig utvikling.

Av og til kan hendelser i tidligere liv gjøre at vi ikke kommer oss videre. I en reading kan det komme informasjon om dette, og du vil få hjelp til å frigjøre deg fra det som holder deg tilbake. Likeledes kan det være talenter du kjenner er uforløst nå, som du har kunnet bruke i et annet liv. Da kan det å få belyst en tidligere inkarnasjon minne sjelen på dine iboende ressurser, slik at du får tilgang til og tak i hva det handler om.

En reading må bestilles på forhånd, og det gjøres til +47 920 26 578. Send helst en tekstmelding, så ringer jeg tilbake så fort jeg kan. Reading gjøres enkelt over telefon, så du trenger ikke å reise ut av hjemmet.

Priser:

1 time 15 minutter: kr 1.100,-

60 minutter: kr 900,-

30 minutter: kr 550,-

Beløpet vippses i forkant av timen til +47 920 26 578 (Kristin Egeland)

NB! Fysisk og psykisk sykdom skal behandles av det offentlige hjelpeapparatet.

Foto: iStock/BrianAJackson