OM MEG

Kristin Egeland – astrolog, kursholder og spirituell veileder

Kristin Egeland (født 1966) er en erfaren astrolog og spirituell veileder som har hjulpet mennesker til større innsikt og selvforståelse i over 35 år. Gjennom sitt arbeid kombinerer Kristin dyptgående kunnskap om astrologi med en empatisk og intuitiv tilnærming, der hvert møte  tilpasses den enkeltes unike livssituasjon og behov. Hun ser astrologi som et kraftfullt verktøy for selvutvikling, der stjernehimmelen blir en veiviser til den enkeltes personlige reise og skjulte potensial.

Kristin møter deg også på sjelsnivå, og videreformidler det sjelen din ønsker at du skal vite her og nå. Dette gjøres i form av en reading, hvor hun med din tillatelse kobler seg på din sjelsinformasjon. Sjelen har svarene vi trenger uansett situasjon vi befinner oss i. Disse svarene er unike for hver og en av oss, og er faktisk informasjon, ikke tolkning. I en reading kan vi blant annet komme tilbake til tidligere liv, dersom det er hensiktsmessig for situasjonen her og nå. Av og til kommer det også veiledere fra den andre siden, gjerne familiemedlemmer som har gått ut av tiden.

Undervisning

Kristin er en erfaren kursholder, både som astrolog og meditasjonslærer i eldgamle tibetanske teknikker. Hun har holdt en rekke fysiske kurs, i tillegg til nettkurs i astrologi. Kristin gir også individuell undervisning, i form av enkelttimer.

Bakgrunn og tilnærming

Kristin har studert astrologi og spirituelle praksiser siden 1986, blant annet hos astrolog Anne Marie Amundsen. Hun har utviklet en forståelse av astrologi som går utover tradisjonelle horoskoper. Kristin kombinerer klassiske astrologiske prinsipper med moderne psykologisk innsikt for å gi en helhetlig og praktisk veiledning, tilpasset tiden vi lever i her og nå. I tillegg kobler hun alltid på intuisjonen, og ser horoskopet og personen med et klarsynt blikk. Hennes tilnærming handler om å se hele mennesket og hvordan planetenes påvirkning kan bidra til å forstå både indre og ytre utfordringer. For å bryte vaner og mønstre, trenger vi ofte en prosess. Innsikt i og hjelp til å komme gjennom disse prosessene er noe av det Kristin tilbyr.

Kristin var med å grunnlegge det astrologiske fellesskapet Stjerneklart www.stjerneklart.com i 2018. I mai 2023 grunnla hun Sjelehjelpen, med et bredere tilbud i tillegg til astrologi.

Kristin har også bakgrunn som journalist, researcher, produksjonsleder, prosjektleder og tv-produsent. Hun har jobbet i bl a Teknisk Ukeblad, TVNorge, TV2 og TV 3. I tillegg har hun jobbet som reiseleder i USA, Tyrkia og Spania.

Kontaktinformasjon

For å gjøre en avtale om et personlig møte, undervisning eller bestille et personlig horoskop, kan du ta kontakt på post@sjelehjelpen.no

Kristin tilbyr hovedsakelig konsultasjoner på telefon eller i form av et nettmøte.