SJELEHJELPEN

Et pusterom for sjelen

Sjelehjelpen er et tilbud skapt for mennesker som søker en dypere forståelse av seg selv og et rom for å bearbeide følelser og utfordringer på en trygg og støttende måte. Gjennom en kombinasjon av samtale, veiledning og undervisning i ulike teknikker for personlig utvikling, tilbyr Sjelehjelpen støtte i en hektisk hverdag der mange føler seg presset av forventninger, krav og usikkerhet.

Sjelehjelpen bidrar til å gi enkeltpersoner verktøyene de trenger for å oppnå en dypere kontakt med seg selv og bedre mestre hverdagen. Alle mennesker har en unik kapasitet til å helbrede, utvikle og finne sin egen vei til lykke og fred. Min visjon er å være et sted hvor mennesker finner styrke, trygghet og veiledning til å vokse, både personlig og emosjonelt.

Hva er en sjel?

Det er mange meninger og forestillinger rundt begrepet «sjel». Noen tror ikke at vi har sjel, og at når vi dør så er alt over. Andre betrakter mennesker som en fysisk kropp med sjel, og ser livet først og fremst ut fra det fysiske. Flere og flere ser imidlertid ut til å erkjenne at vi er sjeler som lever flere liv, i en fysisk kropp. Selv tilhører jeg sistnevnte kategori. Det er ikke min intensjon å overbevise noen, alle meninger har en verdi uansett. Dersom du er skråsikker på at vi kun er kropp og ferdig med det, så har du sannsynligvis ikke begynt å lese her. Men er du undrende eller til og med ganske sikker på at vi har en sjel, så kanskje du fortsetter å lese.

Sjelen er energi, og energi kan ikke opphøre å eksistere, men den kan endre form. Sjelen dør aldri, men forlater den fysiske kroppen når denne ikke lenger tjener sjelens hensikt.

Å leve et fysisk liv her på jorden er krevende, men gir sjelen unike erfaringer. Å komme ned i fortettet form, er ikke enkelt når vi er vant til å bevege oss og manifestere med tankens hastighet. Det er heller ikke meningen at vi skal leve med «hodet i himmelen», vi skal forholde oss til realitetene på jorden. Derfor husker vi heller ikke så mye – om noe – av hverken livet på den andre siden eller tidligere liv. Da hadde vi ikke levet fullt ut slik det er meningen at vi skal.

Så hvordan gjøre det beste ut av livet her og nå? Hvilke verktøy er tilgjengelige for oss?

SJELEHJELPEN ble grunnlagt 8. mai 2023 for å hjelpe de som ønsker å få mest mulig ut av det fysiske jordelivet, på best mulig måte.  Å kombinere sjelelig innsikt og spirituelle verktøy med hverdagslivet, gir resultater vi ellers kanskje ikke ville fått. Hos Sjelehjelpen er utgangspunktet nettopp at vi er sjel med en fysisk kropp, og at det er en sterk forbindelse mellom disse. Både kropp og sjel trenger omsorg, for et best mulig samspill. Det er i dette krysningspunktet at vi får tak i egen kraft og kommer oss videre. Når vi mestrer og kjenner at livet er i balanse, da er også lykkefølelsen nærliggende.

SJELEHJELPEN tilbyr

  • ASTROLOGI – undervisning  individuelt eller i grupper, personlig tolkning
  • SJEL-TIL-SJEL-kommunikasjon – intuitiv reading
  • CHAKRARENS – individuell time
  • CHAKRAUNDERVISNING individuelt eller i grupper
  • MEDITASJON – undervisning i eldgamle tibetanske teknikker

Velkommen til å ta kontakt på +47 920 26578 eller post@sjelehjelpen.no for mer informasjon eller bestilling.